Werken bij Gourami

Moonshot je carrière

We zijn een groeiend bedrijf met ruimte voor nieuwe collega’s. We hebben een hecht team van IT professionals, voor en door nerds! De sfeer en omgang binnen het bedrijf vinden we belangrijk, we geven elkaar graag de ruimte, actief meedenken is dan ook een must!

Gourami is een modern bedrijf met een technocratische insteek en een gezonde ambitie. Jong en ambitieus, afspraak is afspraak, beide benen op de grond. Hard werken, stipt, zakelijke houding, maar ook veel lol. We zijn graag bezig met nieuwe technieken. Gourami is een ICT dienstverlener en leverancier van software. En daar zijn we trots op!

Ben jij gedreven? Zoek je een plek waar je kan groeien en jezelf kan bewijzen? Wil jij graag werken in een bedrijf voor en door IT’ers met passie en de nodige geek-factor?

Neem contact met ons op!

Interesse om te komen werken bij Gourami?

Wij hebben momenteel ruimte voor specialisten op de volgende posities:

Vul het formulier hiernaast in als je interesse hebt in een van de posities die we momenteel beschikbaar hebben, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je vindt ons verhaal interessant, denkt bij ons te passen maar je ziet geen vacature die je aanspreekt? Laat dit je niet weerhouden om contact met ons op te nemen. Een toegevoegde waarde leveren aan ons team kan op verschillende manieren. Wij staan altijd open voor een goed gesprek, een kop koffie of een colaatje. Neem contact met ons op en wie weet.

Contactformulier vacatures

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB