Software developer

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan als software developer? Zoek dan niet verder! Gourami biedt jou de kans om je carrière te starten bij de leukste werkgever in het Gooi.

Bij Gourami werken we samen aan de ontwikkeling van innovatieve softwareoplossingen voor onze klanten. Ons team bestaat uit enthousiaste en getalenteerde developers die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Samen werken we aan projecten in verschillende branches, waardoor je veel verschillende aspecten van softwareontwikkeling leert kennen.

Maar Gourami is niet alleen een geweldige plek om te werken vanwege onze projecten, wij zijn ook een geweldige plek om te werken omdat we een hecht en gezellig team hebben. We organiseren regelmatig teamuitjes en borrels, en er is altijd ruimte voor een grapje of een gezellig praatje.

Als MBO-student software developer ben je bij ons aan het juiste adres, want wij geloven in het opleiden en begeleiden van jonge talenten. Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen en groeien in je vakgebied, en je wordt begeleid door onze ervaren developers.

Dus, ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer dan nu op www.gourami.nl/werk en wordt onze nieuwe collega!