Wat we doen

Beheer, bouw, architectuur en strategie

Wij bieden ondersteuning voor IT-vraagstukken

Niet kunnen werken is erg vervelend voor u en uw medewerkers.

Het kost u beiden veel tijd en vaak ook geld. Daarom is het fijn als alle storingen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden.

Hoe vindt u de support engineer met de juiste kennis en ervaring? Gourami zorgt er voor dat u hier het brein niet over hoeft te kraken. Onze support engineers stellen gedetailleerde vragen en maken een goed beeld van uw situatie om zo de beste service te kunnen leveren.

Gourami heeft een hoop kennis in huis gehaald over de afgelopen jaren. Deze kennis willen we graag met u delen. Of het nu gaat om een specifiek probleem, een verse visie binnen het bedrijf of een paar extra handen op de werkvloer, we helpen u graag! We luisteren goed naar uw wensen en zorgen voor een duidelijke communicatie. Bij ons krijg u altijd service op maat met de juiste kennis op de juiste plek.

Gourami engineers zijn minstens ITIL foundation gecertificeerd en zijn in het bezit van een MCSA. Verder zijn onze engineers bekend met Agile en Scrum. 

Voor vragen of informatie klik op onderstaande button.

Beheer

Voor uw IT omgeving, door onze engineers

Alle IT systemen moeten onderhouden en geüpdate worden.

Bedrijven en technologieën blijven zich altijd doorontwikkelen. Optimalisatie en beveiliging is een constant doorlopend proces waar veel kennis en kunde voor nodig is.

Het gebruik van best practices, automation en technisch inzicht is hiervoor een vereiste. Dankzij hun certificeringen op het gebied van storage, virtualization, computing, databases, en networking, zijn Gourami IT engineers uitermate geschikt om deze te implementeren. Ook door onze partnerships met leveranciers als Microsoft en Citrix hebben we altijd de juiste kennis in huis.

Projecten

Wij pakken uitdagende
IT-projecten effectief op

Vast resultaat tegen een vaste prijs. Dat is wat we bieden.

Het inrichten van uw ICT-omgeving of een deel daarvan, on-site of via (public of hybrid) cloud-oplossingen en beheerbaar maken voor uw eigen IT-specialisten. Wij kijken samen met u naar de gewenste inrichting van de IT-omgeving en de beschikbare mogelijkheden.

We plannen, communiceren en realiseren, zodat u kunt werken. Wij begrijpen dat IT een middel is om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen, en daarmee helpen we het gat tussen de IT en de ‘business’ te verkleinden. Of het nu gaat om een cloud-engineer of een IT architect, wij staan voor u klaar.

ICT-architectuur

De meerwaarde van een van een Gourami Solution Architect

In de snel veranderende wereld van technologie en bedrijfsvoering is de rol van solution architect cruciaal geworden. Een solution architect fungeert als brug tussen de zakelijke behoeften en technologische oplossingen, waarbij hij zorgt voor een effectieve en efficiënte implementatie van systemen die aansluiten bij de strategische doelen van de organisatie. 

Klik hieronder en lees verder over welke methodes Gourami gebruikt.

Werving en selectie

Personeel nodig? Gourami staat voor je klaar

Naast dat Gourami beschikt over een eigen software en zelf IT-professionals detacheert aan grote bedrijven, houden we ons ook veel bezig met werving en selectie. Vertel ons wat je zoekt en wij gaan aan de slag. Door te werven, selecteren en te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. 

Klik snel op de onderstaande link voor meer informatie onze werving en selectie!