- Vacature C# .NET Developer

C# .NET developer

Ben je klaar voor een dubbelrol als C# .NET Developer? Wij zoeken een collega die zowel intern ingezet kan worden als extern voor de detachering. Je vindt het leuk om eigen software te ontwerpen maar kan ook goed in bestaande software aanpassingen doen. Bij Gourami Development verzorg je de verdere ontwikkeling van onze eigen software: Gura (urenregistratiesysteem) en VDI Drones (benchmark software). Dit proces loopt van ontwerp naar bouw en van beveiliging naar onderhoud, dus met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden. We staan open voor jouw verbetersuggesties.
Daarnaast word je geplaatst bij de top van het bedrijfsleven, onze klanten bevinden zich namelijk met name binnen de Zakelijke Dienstverlening. Met jouw kennis en ervaring bied je technische oplossingen voor complexe vraagstukken van de klant. Ben je proactief, communicatief sterk en kan je goed de functionele werkprocessen koppelen aan de techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij brengt ons:

Daarnaast ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van software ontwikkeling maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samen komen.

Wij bieden jou:

Meer informatie:

Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.