- Vacature DevOps Engineer

DevOps Engineer

Gourami is op zoek naar een DevOps engineer. Houd je van een stabiel proces van ontwikkelen, testen en het operationeel houden van de software waarbij je zelf de verantwoordelijk houdt? Als DevOps engineer houd je je bezig met het automatiseren en optimaliseren van systemen en software, de beveiliging daarvan en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe software en monitoring daarvan. 

Naast de interne werkzaamheden zoeken we een uitdagende opdracht voor jou bij één van onze klanten. Als Azure Specialist ben je betrokken bij alle aspecten van een project. Van het technische ontwerpt tot en met de implementatie en migratie van IT Infrastructuur- en werkplekoplossingen. Met jouw kennis en ervaring bied je technische oplossingen voor complexe vraagstukken van de klant. Ben je proactief en werk je graag in complexe technische en hybride omgevingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij brengt ons:

Daarnaast ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan een uitbreiding zijn op je Azure certificering, maar wij faciliteren ook opleidingen op het gebied van security. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samen komen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.