Werving en selectie

Personeel nodig? Gourami staat voor je klaar. 

Naast dat Gourami wereldwijd eigen software levert en IT-professionals detacheert aan grote bedrijven, houden we ons ook veel bezig met werving en selectie. Vertel ons wat je zoekt en wij gaan aan de slag. Door te werven, selecteren en te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. 

Onze roots liggen in IT Recruitment, wat maakt dat wij niet anders gewend zijn dan in een schaarse kandidatenmarkt te opereren. Inmiddels weten onze opdrachtgevers ons te vinden voor vacatures op hoger- en middenkaderfuncties binnen de IT. Gourami ontzorgt u in uw zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. 

Gourami beschikt over een breed kandidatennetwerk, bestaande uit kandidaten met veel verschillende IT-functies. Door onze vele ervaring weten we de doelgroep goed te bereiken. Ook hebben wij veel connecties met grote bedrijven, denk aan banken, energiebedrijven en andere overheidsinstellingen door heel Nederland. 

Waarom kiezen voor IT-recruitment van Gourami?

Voor vragen neem gerust contact op! Wij helpen u graag