- Vacature Azure Specialist

Azure Specialist

Gourami zoekt een allround Azure specialist. Er zijn een aantal projecten die op je wachten, zoals de coördinatie en uitvoering van de transfer van onze eigen software (SMSpassword, beveiligingssoftware en VDI Drones, benchmark software) van de lokale server naar een Azure omgeving. Bij Gourami werken we samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Ook op dit gebied ligt er een opdracht voor je klaar: Je gaat trainingen geven aan je collega’s om kennis over te dragen over Azure om ze klaar te stomen voor hun Azure certificering. Deze overdracht vindt plaats op vaste momenten, maar speelt ook een rol in je dagelijkse werkzaamheden, collega’s en klanten kunnen bij jou terecht voor advies en uitleg. 

Naast de interne werkzaamheden zoeken we een uitdagende opdracht voor jou bij één van onze klanten. Als Azure Specialist ben je betrokken bij alle aspecten van een project. Van het technische ontwerpt tot en met de implementatie en migratie van IT Infrastructuur- en werkplekoplossingen. Met jouw kennis en ervaring bied je technische oplossingen voor complexe vraagstukken van de klant. Ben je proactief en werk je graag in complexe technische en hybride omgevingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij brengt ons:

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan een uitbreiding zijn op je Azure Certificering maar wij faciliteren ook opleidingen op het gebied van security of bijvoorbeeld ITIL. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samen komen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen via [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.