Groei naar systeembeheerder!

Als jouw motto is; ‘ik vind het nu wel best zo’, lees dan niet door.

Bij Gourami geloven we in het stimuleren van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Kom van luie bank af en neem de trap omhoog! Ben je momenteel werkzaam als Servicedesk of Helpdesk medewerker en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Bij Gourami bieden we je de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als Systeembeheerder.

Bij Gourami waarderen we de vaardigheden en ervaring die Servicedesk en Helpdesk medewerkers inbrengen. Deze rollen bieden een solide basis in klantenservice, probleemoplossing en technische kennis. We begrijpen dat je ambitie hebt om verder te groeien in je carrière en willen je de kans bieden om je potentieel te benutten.

Doorgroeien naar de rol van Systeembeheerder bij Gourami vereist inzet en toewijding van onze medewerkers. Het is belangrijk om je technische kennis verder uit te breiden en relevante certificeringen, zoals Microsoft-certificeringen, te behalen. Deze certificeringen zullen niet alleen je kennis en vaardigheden vergroten, maar kunnen ook leiden tot aanzienlijke salarisverhogingen.

Bij Gourami erkennen we de waarde van certificeringen en ondersteunen we onze medewerkers bij het behalen ervan. We bieden trainingsmogelijkheden, studiemateriaal en begeleiding om je te helpen slagen in je certificeringsinspanningen. Door het behalen van relevante certificeringen vergroot je niet alleen je kansen op doorgroei naar de rol van Systeembeheerder, maar ook je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je potentieel hoger salaris.

Als je geïnteresseerd bent in deze doorgroeimogelijkheid, nodigen we je uit om je CV achter te laten of contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over de vereisten, het groeitraject en de ondersteuning die we bieden bij certificeringen. We kijken ernaar uit om gemotiveerde kandidaten te ontmoeten die klaar zijn om de volgende stap in hun carrière te zetten.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB