Vacature Systeembeheerder

Ben jij die Sherlock die niet kan rusten totdat je helemaal snapt waarom die ene server is uitgevallen? Als systeembeheerder verzorg je de IT-omgeving van de klant. Je vindt het leuk om complexe IT-problemen op te pakken en op te lossen, je rust niet totdat het probleem tot op de bodem is uitgezocht. Het is voor jou een uitdaging om processen te automatiseren en haalt voldoening uit het plannen en onderhouden van een nieuwe infrastructuur. Je staat gebruikers te woord en biedt ondersteuning waar nodig. Voel je je thuis in een Microsoft omgeving, en heb je hier al ervaring mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen
Wat breng je ons:

Daarnaast ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Naast een detacheringsopdracht bij vooraanstaande bedrijven vinden wij het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeembeheer, denk aan systeem engineer, maar wij faciliteren ook opleidingen van Citrix of bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing.
Daarnaast ontwikkelt Gourami eigen software, dus ook op het gebied van ontwerpen, programmeren en beveiligen kan jij jezelf intern ontwikkelen en doorgroeien als developer.

Wij bieden jou:

Meer informatie:

Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20MB