- Vacature junior C# .NET developer

Junior C# .NET developer

De groeiplek bij Gourami is weer open! De afgelopen jaren hebben wij ambitieuze systeembeheerders, IT hobbyisten en testers begeleid op hun weg naar software developer. Wil jij ook die stap maken?

Wat ga je doen?

Je gaat intern aan de slag met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van onze eigen software, Gura (urenregistratiesysteem) en VDI Drones (benchmark software). We staan open voor jouw verbetersuggesties en verwachten dat je initiatief neemt, oplossingsgericht bent en verantwoordelijkheid pakt. Naast deze werkomgeving bieden wij studiemateriaal & examenvouchers aan om je kennis en kunde verder uit te breiden met het uiteindelijk doel om een passende opdracht voor je te vinden bij een fijn bedrijf als software developer!  

Jij brengt ons:


Daarnaast ben je 24-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van software ontwikkeling maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.