Vacature Windows Systeembeheerder Den Haag

Bij de klant in Den Haag is de Infra/IaaS-laag verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en instandhouding van generieke diensten als OS, Storage, Compute, en Active Directory (AD).

We zijn op zoek naar een ervaren AD-beheerder die gedegen en meerjarige ervaring heeft met Active Directory en Windows in grote omgevingen (>2000 servers, Multi domain, multiforest). Uiteraard ben je bekend met beveiliging-technieken op deze componenten. RSA, SCOM, Splunk en PKI-kennis is een pré.

Jouw werkzaamheden bestaan, naast projectmatige werkzaamheden, uit beheerwerkzaamheden, dat wil zeggen het oplossen van incidenten en het doorvoeren van changes. Alle werkzaamheden zijn operationele Infrastructuur klussen. Denk hierbij aan lifecycle-trajecten, implementaties of in-beheer-name van producten.

Achtergrond
Je komt te werken binnen de Infra/IaaS afdeling in het Agile team ‘Active Directory’. Dit zelforganiserende team bestaat momenteel uit 5 medewerkers die samen technisch verantwoordelijk zijn voor de Active Directory op meerdere Domain Controllers in een multi forest omgeving en diverse AD gerelateerde producten zoals RSA. Je voert zowel reactieve als proactieve beheerwerkzaamheden uit en maakt daarbij gebruik van tooling en monitoring. Standaardisatie en beveiliging wordt daarbij niet uit het oog verloren. Je beschikt over de juiste troubleshooting skills om snel incidenten te kunnen oplossen. Verder beschik je over voldoende kennis voor het doorvoeren van 2de/3de lijns wijzigingen. Bijhouden en -werken van de administratie en beheerdocumentatie is ook onderdeel van de werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB