Vacature Werkplekbeheerder Den Haag

We zijn op zoek naar een ambulante on-site support medewerker (werkplekbeheerder) met als uitvalsbasis Den Haag en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden.

Vanuit Den Haag worden op dagelijkse basis drie balies bediend in Den Haag, daarnaast is het servicegebied geheel West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland). Jij zet eindgebruikers centraal.

Je bent zelfstandig, flexibel, analytisch, administratief sterk en een echte teamplayer!
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties.

Het bedrijf waar je komt te werken beheert voor 18000 eindgebruikers diverse apparatuur, zoals laptops, smartphones en tablets. Maar ook beheren ze de vaste werkplekvoorzieningen, jij als onsite support medewerker zorgt ervoor dat de storingen aan deze apparaten verholpen worden. Tevens verzorg je de uitgifte aan nieuwe gebruikers, welke met een werkend apparaat bij jou weg gaan. Administratieve handelingen zoals CMDB registraties zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. OSS bied ook VIP ondersteuning op locatie aan, het betreft hier een selecte groep eindgebruikers (top ambtenaren). Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken.

Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt waarbij reizen naar diverse klantlocaties dagelijks een gegevens kan zijn.

Functie eisen

Functie wensen

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB