Vacature Netwerk- en systeembeheerder in Friesland

Ben jij die Sherlock die niet kan rusten totdat je helemaal snapt waarom die ene server is uitgevallen? Binnen het team Informatisering en Automatisering is het onderdeel ICT op zoek naar een ervaren Netwerk- en systeembeheerder. De Netwerk- en systeembeheerder zorgt voor zowel het proactief als ook reactieve beheer van ICT-infrastructuren. Je bewaakt de systeemperformance, handelt zelfstandig vooral tweedelijns meldingen af, stuurt leveranciers aan, voert werkplek beheer en interne projectopdrachten uit en installeert, configureert en update lokale servers en applicaties.

Als netwerk- en systeembeheerder zorg je niet alleen voor het beheer van de werkplekken, maar ook voor het serverpark, de printers, de telefonie omgeving, telefonie en internettoegang. Je denkt voortdurend na en komt regelmatig met suggesties over hoe de gemeente met ICT het werkplezier van de medewerkers kan vergroten, zonder in te boeten aan de betrouwbaarheid van het netwerk.

Functie-eisen
Wat breng je ons:

Daarnaast ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

In deze opdracht ga je werken met o.a. VMWare, Citrix, Microsoft Office 365, ITIL en Linux. Kennis van deze technieken zijn een pré. Daarnaast wordt er verwacht dat je ervaring hebt met (wifi) netwerken en firewalls.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Naast een detacheringsopdracht bij vooraanstaande bedrijven vinden wij het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeembeheer, denk aan systeem engineer, maar wij faciliteren ook opleidingen van Citrix of bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing.
Daarnaast ontwikkelt Gourami eigen software, dus ook op het gebied van ontwerpen, programmeren en beveiligen kan jij jezelf intern ontwikkelen en doorgroeien als developer.

Wij bieden jou:

Meer informatie:

Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB