Vacature Servicedesk Medewerker Nijmegen

Voor onze klant ICT Rijk van Nijmegen zijn wij op zoek naar een Servicedesk Medewerker. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees snel verder en neem contact met ons op 🙂

Opdracht omschrijving :

ICT Rijk van Nijmegen is een regionaal samenwerkingsverband voor het beheer, ontwikkeling en exploitatie van een gestandaardiseerde, geconsolideerde en gecentraliseerde ICT-infrastructuur van gemeenten binnen Rijk van Nijmegen. Het beheerdomein van iRvN is gericht op de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen. Daarnaast ondersteunen we ook de Omgevingsdienst en het Werkbedrijf. Binnen iRvN werken wij met een aantal teams. Voor de ICT Servicedesk zijn wij op zoek naar een Servicedesk medewerker met ervaring.

De afdeling Dienstverlening van de iRvN bestaat uit drie teams: De Servicedesk, de Servicepunten op locatie en het Logistiek & Mobiel Team. Met deze drie teams helpen wij dagelijks ruim 5.000 eindgebruikers met hun werkomgeving. De uitvraag betreft de Servicedesk waarvoor wij op zoek zijn naar een/meerdere Servicedesk medewerker(s) met ervaring.

Verantwoordelijkheden :

Functie eisen:

Wensen:

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 035 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20MB