Vacature IT Servicedeskmedewerker

Als ideale medewerker van de IT servicedesk ben jij een kei in communicatie, beschik je over een hoog empathisch vermogen (voelt de klant zich gehoord en begrepen?) en kan je goed denken in processen. Daarnaast ben je pro-actief en beschik je over voldoende technische kennis en achtergrond. Is deze omschrijving jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder voor de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden!

Voor onze eindklant in Meppel zijn wij voor een organisatie met ongeveer 100 medewerkers op zoek naar een ICT servicedesk medewerker. In deze opdracht ga je allround ICT werkzaamheden uitvoeren zowel in beheer, incidenten, werkplekken maar ook af en toe op locaties. Het betreft een Microsoft omgeving.  Kortom een zeer gevarieerde opdracht met leuke uitdagingen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: 

Wat is jouw achtergrond: 

Heb je nog geen werkervaring maar wel een ICT diploma? Dan willen we ook graag met jou in gesprek!

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20MB