Vacature Microsoft 365 Consultant Utrecht

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij opzoek naar een Microsoft 365 Consultant. Als Microsoft 365 Consultant ben jij samen met het MS 365-team verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de doorontwikkeling van de MS 365-suite.

Wat worden je taken ?

Iedere sprint werk je met het team om de roadmap te realiseren en de features toe te voegen aan het systeem. Je doet dit samen met 5 Microsoft 365 collega’s, een PO en een SM. Tijdens de sprint vertaalt je ook functionele eisen naar designs en beheer je de Microsoft 365-producten.

Je speelt een essentiële rol in het adviseren, implementeren en optimaliseren van Microsoft 365-oplossingen. Op het gebied van governance ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en functioneer je als klankbord voor je collega’s om technische vraagstukken/oplossingen samen tot een succes te maken.

Je werkt samen met een divers team van technische IT-experts, de Product Owner en Scrummaster om de visie, richtlijnen vanuit de overheid én klantwensen in de roadmap te zetten. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het beheren van de Microsoft 365-omgevingen, evenals het bieden van hoogwaardige ondersteuning en training. Hierbij ben je de aangewezen persoon om het team qua adoptie naar het volgende niveau te brengen.

Functie eisen : 

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 035 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB