Vacature Junior recruiter

Functie omschrijving

Voor ons kantoor in Blaricum zijn wij op zoek naar een aankomend recruiter die goed op de hoogte is van alle trends omtrent social media. Jij komt te werken bij een modern consultancy en software development IT bedrijf. Onze consultants realiseren dagelijks ambities van onze kandidaten door deze te plaatsen bij toonaangevende opdrachtgevers. Als junior recruiter word jij onderdeel van een jong, ambitieus en gedreven team van collega’s die jou zullen motiveren op persoonlijk en zakelijk gebied.

Het is een junior functie, je krijgt begeleiding en hebt dus nog geen ervaring nodig, je leert tijdens het werken. We verwachten wel een communicatief vaardig persoon met een gedreven inzet.

Onze droom kandidaat

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van HR of marketing maar wij faciliteren ook opleidingen als je interesse hebt in social media strategieën. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Werkzaamheden:

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie
Maximum upload size: 20.48MB