Vacature Functioneel Beheerder Den Haag

Opdrachtomschrijving

Jouw werkzaamheden binnen het team zullen bestaan uit het functionele beheer en ondersteuning bij de (tactische) coördinatie voor het Identitymanagementsysteem (IdM) van Binnenlandse Zaken waarvan O&P Rijk in 2020 het eigenaarschap heeft overgenomen. In de komende jaren moet dit systeem vernieuwd worden. Het betreft dus een rol waarin je jezelf zeker kan uitdagen.

Als functioneel beheerder ga je aan de slag met het IdM van Binnenlandse Zaken. Dit cruciale systeem speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Vanuit dit systeem worden identiteiten beheerd die o.a. gebruikt worden voor de logische en fysieke toegang. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer en support. Als spin in het web heb je samen met je collega’s contact met verschillende stakeholders zoals eindgebruikers, technisch beheerders en afnemers van data uit het IdM. Je signaleert gebruikerswensen en draagt user stories aan. Bij releases bereid je samen met de ontwikkelaars en hostingpartij de implementatie voor. Daarnaast heb je een coördinerende rol met betrekking tot de werkzaamheden op het gebied van functioneel beheer. Je hebt periodiek overleg met SSC-ICT (verantwoordelijk voor beheer en ontwikkeling) om werkzaamheden in te plannen en te bewaken.

De functie biedt je een grote mate van zelfstandigheid, waarbij samenwerken het sleutelwoord is. Vanuit onze deelnemers wordt er naar jou gekeken voor actuele en juiste informatie. Samen met je collega’s binnen het team ben je een belangrijke schakel tussen de business en de ICT. Je rapporteert aan de teamleider.

Wij ondersteunen hybride werken. In samenspraak zullen de werkzaamheden afwisselend thuis of bij ons op kantoor uitgevoerd worden.

Functie eisen 

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB