Vacature Allround Systeembeheerder Zuid-Holland

Ben jij die Sherlock die niet kan rusten totdat je helemaal snapt waarom die ene server is uitgevallen? Als systeembeheerder verzorg je de IT-omgeving van de klant. Je vindt het leuk om complexe IT-problemen op te pakken en op te lossen, je rust niet totdat het probleem tot op de bodem is uitgezocht. Voel je je thuis in een Microsoft omgeving, en heb je hier al ervaring mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van systeembeheerder houd je je dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de ICT dienstverlening en het geven van support bij automatiseringsstoringen en andere hulpvragen. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het optimaal gebruik van de IT middelen binnen de organisatie. Bij het oplossen van technische problemen op het gebied van hardware en software ben jij het aanspreekpunt. Onze klant beschikt over een moderne omgeving, bestaande uit Windows Server 2016/2019/2022, XenDesktop, Exchange 2019, SQL 2017, Vmware ESXi 7.

Functie-eisen
Wat breng je ons:

Daarnaast ben je 36-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Naast een detacheringsopdracht bij vooraanstaande bedrijven vinden wij het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeembeheer, denk aan systeem engineer, maar wij faciliteren ook opleidingen van Citrix of bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing.
Daarnaast ontwikkelt Gourami eigen software, dus ook op het gebied van ontwerpen, programmeren en beveiligen kan jij jezelf intern ontwikkelen en doorgroeien als developer.

Wij bieden jou:

Meer informatie:

Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB