Vacature Java Software Engineer Arhnem

Functie omschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Java Software Engineer, ter versterking van het Ozon team. De Java-ontwikkelaar maakt het technisch ontwerp en realiseert op basis hiervan ook de uiteindelijke software componenten (code). Beide taken vormen de kern van de functie software engineer. Voor belangrijke ontwerpbeslissingen die de architectuur raken (of daar zelfs van afwijken), stemt hij/zij af met de projectarchitect. Hetzelfde geldt voor integratie aspecten, zij het dat de afstemming dan vooral plaatsvindt met de integratie specialist. De ontwikkelaars in het Ozon team zorgen op werkdagen bij toerbeurt voor een aanspreekpunt voor beheerissues en voeren daarvoor (incident) analyses en DevOps beheertaken uit.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

Je bent verantwoordelijk voor de software ontwikkeling voor Ozon-componenten, daarnaast voert je DevOps beheerwerkzaamheden uit.

Taken

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Wij zorgen ervoor dat je bij de juiste klanten kunt werken. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien, daarom faciliteren we opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure/AWS. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.

Solliciteren
CV / Motivatie

Maximum file size: 20.48MB