Vacature Servicedesk Medewerker Groningen

Voor een gemeente in de provincie Groningen zijn wij opzoek naar een servicedesk medewerker. Deze gemeente start namelijk binnenkort samen met vier andere gemeenten de komende periode met een transitie van ICT-uitvoering naar ICT-regie. Dit betekent dat zij steeds meer van de ICT-uitvoering onderbrengen bij geselecteerde marktpartijen. De gemeente bereidt zich voor op deze verandering, maar tegelijkertijd gaat de dienstverlening gewoon door. Daarom kunnen ze het komende jaar extra handen gebruiken.

Zoek je een interessante leerzame omgeving? Hou je er van om problemen op te lossen en laat je, je niet eenvoudig uit het veld slaan? Dan biedt deze gemeente je een uitdagende, interessante functie op de Servicedesk. Dit is dé plek waar alle klant-kanalen samenkomen en onze dienstverlening centraal staat. In een team met superleuke collega’s zorg jij voor antwoorden en oplossingen en daarmee voor tevreden klanten.

Kandidaatsomschrijving
-‍ Je bent enthousiast;
– Je bent collegiaal;
– Je bent stressbestendig;
– Je houdt van contact met mensen en bent communicatief vaardig;
-‍ Je hebt een resultaatgerichte instelling en kunt snel schakelen op verschillende niveau’s;
-‍ Je hebt tenminste een afgeronde MBO4 opleiding in een relevante richting, zoals systeem-, netwerk- of ICT-beheer (of je beschikt over voldoende aantoonbare ervaring);
-‍ Je hebt ervaring hebt met Topdesk.

Wie zijn wij?

Bij Gourami kom je in een jong en gezellig team. Op de werkvloer heerst een informele sfeer maar wordt er hard gewerkt. We werken samen en leren van elkaar, wij vinden het belangrijk dat collega’s door blijven groeien. Dit kan op het gebied van systeem- of netwerkbeheerder maar wij faciliteren ook opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure als je interesse hebt in Cloud computing. Het team is klein en divers (bestaande uit meerdere disciplines) maar hecht door de korte lijnen en vele momenten dat we (online) samenkomen.

Wij bieden jou:

Meer informatie: Voor vragen over deze vacature kan je mailen naar [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.