- Vacature stagiair MBO ICT 4

de beste stage plek voor mbo ict

Ben je op zoek naar een stageplaats bij een van de leukste ICT-werkgevers in het Gooi? Zoek niet verder… Als student van een MBO ICT-opleiding kun je bij ons de praktijkervaring opdoen die je nodig hebt om je carrière te lanceren. Dit is bij uitstek een prima stage voor studenten van ROC van Amsterdam, MBO College Hilversum en ROC van Flevoland, maar andere MBO ICT studenten zijn ook van uitgenodigd om zich te melden.

Bij Gourami B.V. geloven we in het bieden van een uitdagende, maar ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en leren. Of je nu interesse hebt in softwareontwikkeling, netwerkbeheer of iets daartussenin, we hebben de juiste stageplaats voor jou.

Als je bij ons stage loopt, krijg je de kans om samen te werken met een team van ervaren professionals en om deel te nemen aan echte projecten voor echte klanten. Je zult de nieuwste technologieën leren en praktische vaardigheden opdoen die je kunt gebruiken om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor een stage bij Gourami B.V. en ontdek waarom we de leukste ICT-werkgever in het Gooi zijn.

Meer informatie: Voor vragen over deze stage kan je contact opnemen via [email protected] of bellen naar +31 35 208 3718.