Gamenight

Geplaatst in Nieuws

24 mei 2022

Naast leuk werk vinden wij het bij Gourami natuurlijk ook erg belangrijk om te werken in een leuk team. Daarom vinden we het belangrijk om naast werk ook andere leuke activiteiten te ondernemen. Afgelopen vrijdag hadden wij daarom weer een gezellige Gourami spelletjesavond georganiseerd. De vorige was ook al een groot succes met een leuke pubquiz en deze keer was er gekozen voor het bordspellenavond. 

De avond was gevuld met het plunderen van schatten en elkaar beschieten tijden een potje “The Last Bottle of Rum”. Tussendoor hebben we allemaal een lekkere pizza gegeten om uiteindelijk met een volle maag verder te varen en zo de eerste te zijn die genoeg punten wist binnen te halen. Het was even spannend, maar uiteindelijk voer Ids als eerst naar de overwinning.

Als afsluiter nog een lekker potje pesten met “Exploding Kittens” waarbij de eindstrijd tussen Dennis en Etienne ging. Uiteindelijk explodeerde één van die schattige kittens in Dennis zijn gezicht en bleef Etienne als winnaar over. Lekker ontspannen het weekend in. Al met al kunnen we weer spreken van een gezellige en geslaagde avond.

Zie jij het ook wel zitten om je collega’s af te troeven in een bordspel of houd je meer van retro games op de PC zoals een paar potjes “Worms Armaggadon” of “ReVolt Racing”?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke en enthousiaste collega’s om ons team uit te breiden.
Kijk op gourami.nl/werk voor meer informatie!

Nieuws en blogs

Nieuwe vacature!

Lees meer →

Klanten


 • Provincie Flevoland

 • BASF

 • Rijkswaterstaat

 • ING

 • Allianz

 • Bull

 • IBM

 • DICTU

 • Gemeente Amsterdam

 • COA

 • Belastingdienst

 • Omexom

 • ABN AMRO Bank

 • Kadaster