Trotse sponsor van de De Vereniging tot Bevordering der Bijenteelt in Nederland (VBBN).

Geplaatst in Nieuws

18 november 2021

Vorige week waren onze collega’s Dennis Smith, Ids Teepe en Manon Benkhard aanwezig bij de “Boomfeestdag” in de Gemeente Laren. Samen met wethouder Ton Stam heeft een groep kinderen uit Laren twee winterlindes (een schenking van De Vereniging tot Bevordering der Bijenteelt in Nederland (VBBN) Laren-Blaricum en mede mogelijk gemaakt door Gourami B.V.) gepland. Dankzij de inzet en het werk van de VBBN wordt het leefgebied van de bijen bevorderd waardoor de bijen hun werk kunnen blijven doen, en dat is hard nodig. Bijen leveren een heel grote bijdrage aan onze samenleving. Bestuiving door insecten is noodzakelijk voor meer dan 75 % van de voedingsgewassen. Honingbijen, solitaire bijen en hommels zorgen ervoor dat we kunnen genieten van heerlijk fruit zoals kersen, appelen, braambessen, frambozen en mango’s. De VBBN bevorderd hiermee ook de Biodiversiteit (dat is de term die gebruikt wordt om de rijkdom van de natuur aan te duiden). Gourami is blij dat wij op deze manier de bijen kunnen helpen!

Nieuws en blogs

Nieuwe vacature!

Lees meer →

Klanten


 • Provincie Flevoland

 • BASF

 • Rijkswaterstaat

 • ING

 • Allianz

 • Bull

 • IBM

 • DICTU

 • Gemeente Amsterdam

 • COA

 • Belastingdienst

 • Omexom

 • ABN AMRO Bank

 • Kadaster