AZ-900 cursus met pizza's

Geplaatst in Nieuws

23 september 2021

Afgelopen dinsdag heeft đ™ĸ𝙚𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧 Ids Teepe de cursisten van Gourami kennis laten maken met Azure. Ids is DevOps engineer bij Gourami en een kei in het verwoorden en uitleggen van de Azure Fundamentals stof (een eigenschap die goed aansluit bij ÊÊn van de kernwaardes van Gourami: samen blijven leren). Er is gesproken over de redenen voor- en de voordelen van de Cloud en er was aandacht voor de onderwerpen cloudservices, storage, security en DevOps. Aan het eind van de cursus is de behandelde stof getest met een aantal korte examenvragen.
Dit geeft een goede basis voor het examen Azure fundamentals!

Nieuws en blogs

Nieuwe vacature!

Lees meer →

Nieuwe vacature!

Lees meer →

ICT-architectuur

Lees meer →

Klanten


 • Provincie Flevoland

 • BASF

 • Rijkswaterstaat

 • ING

 • Allianz

 • Bull

 • IBM

 • DICTU

 • Gemeente Amsterdam

 • COA

 • Belastingdienst

 • Omexom

 • ABN AMRO Bank

 • Kadaster