Power Steering & launch control

Geplaatst in Nieuws

28 november 2019

Afgelopen maand hebben we het eerste bedrijfsuitjes met de nieuwe medewerkers gehad. De omgang binnen het bedrijf is erg belangrijk voor ons, daarom gaan we geregeld samen wat leuks doen om elkaar beter te leren kennen en de sfeer er goed in te houden. 

Meestal gaan we gezamenlijk uit eten maar deze keer niet! Dit keer hebben we gezamenlijk met een Porsche 911 CARRERA T gereden in Almere.  De Porsche was voor de hele dag gehuurd en iedereen heeft de motor goed kunnen laten ronken. Voor de meeste van ons was het de eerste keer om in zo’n auto te mogen rijden, van 0-100km/h in 4,4 seconden, met een topsnelheid van 293 km/h en een maximum vermogen van 370 PK was het zeker een dag die je bij blijft! 

Als afsluiter hebben we heerlijk gegeten bij Van der valk, nog wat na geborreld bij de bar en hebben we de zakelijke onderwerpen thuis laten liggen. We kijken met smart uit naar het volgende uitje en hopen natuurlijk dat onze medewerkers het net zo’n groot succes vinden!

Nieuws en blogs

Nieuwe vacature!

Lees meer →

Nieuwe vacature!

Lees meer →

ICT-architectuur

Lees meer →

Klanten


 • Provincie Flevoland

 • BASF

 • Rijkswaterstaat

 • ING

 • Allianz

 • Bull

 • IBM

 • DICTU

 • Gemeente Amsterdam

 • COA

 • Belastingdienst

 • Omexom

 • ABN AMRO Bank

 • Kadaster